fbpx

Just nu söker vi

Miljösamordnare till Skrotfrag

 

Vi söker dig som vill ha ett omväxlande och självständigt arbete i en spännande bransch hos en av Sveriges ledande koncerner inom skrot- och metallåtervinning. Trivs du med att arbeta i en entreprenörsdriven miljö & vill vara med och bidra till den fortsatta utvecklingen av miljö- och kvalitetsarbetet kommer du att trivas som miljösamordnare hos oss.

Om företaget
Skrotfrag grundades av Lars Johansson år 1972. Lars startade med att etablera bilskrotar i Göteborgsregionen samt med att åka runt och pressa skrotbilar. Därifrån utvecklade han företaget genom att bygga en anläggning för fragmentering i Agnesberg, utanför Göteborg. Idag drivs företaget av Lars söner, Emil och Paul, som utvecklar företaget med långsiktiga och hållbara målsättningar. Skrotfragkoncernen är idag ett av de största företagen inom återvinning av skrot och metall i Sverige med över 100 anställda på 23 orter och en omsättning på närmare 1 miljard.

Vad du kommer att göra hos oss
Som miljösamordnare hos oss kommer du att driva myndighetsärenden och upprätta goda relationer med tillsynsmyndigheter. Vidare kommer du att arbeta med beredning och handläggning av miljörapporter, tillståndsansökningar och anmälningsärenden. Därtill arbetar du med provtagning (vatten och markprover) enligt gällande normer och tolkar analysresultaten.

I rollen kommer du att ge support till filialcheferna i det dagliga miljö-, arbetsmiljö- & säkerhetsarbetet på respektive filial och se till att gällande lagstiftning för miljö följs. Du kommer att arbeta nära ledningsgruppen och fokusera på att de övergripande arbetssätten inom miljöområdet blir så effektiva som möjligt. Som en del i miljöteamet på Skrotfrag blir du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet, miljö & arbetsmiljö.

Vad vi kan erbjuda dig
Här erbjuds du en roll där du får arbeta med miljöfrågor i en entreprenörsdriven miljö. Hos Skrotfrag arbetar vi nära varandra och strävar efter att tillsammans utveckla vår verksamhet. Som miljösamordnare kommer du ha en vardag där den ena dagen inte är den andra lik & du ges möjlighet att verkligen få vara med ute i verksamheten. Vi har aldrig långt till beslut och har lätt för att ändra riktning snabbt, vilket gör att du kommer att ha möjlighet att forma din egen vardag och utveckla din kompetens i en inspirerande miljö.

Din profil
För tjänsten som miljösamordnare söker vi dig som har:

  • Erfarenhet från miljöarbete i entreprenörsföretag, myndighet eller liknande verksamhet
  • Utbildning inom miljöområdet eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • God kunskap inom miljölagstiftningen och god vana vid att arbeta med tillstånds- och anmälningspliktiga ärenden ute i verksamheten

Det är meriterande om du har erfarenhet av att göra inspektioner inom miljöområdet och om du arbetat med ISO. Har du kunskap i vattenreningsfrågor och kemi ser vi även detta som meriterande.

På Skrotfrag strävar vi efter att göra varandra bättre & samarbete är viktigt för oss. Vi söker därför dig som trivs i en roll med många kontaktytor, både internt och externt. Du har ett utpräglat miljötänk och kommer ofta och gärna med nya idéer och angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du lockas av att arbeta i ett företag med entreprenörsanda och utvecklande utmaningar. För att trivas hos oss tror vi även att du är strategisk & kan se de långsiktiga konsekvenserna av dina beslut.

Låter detta intressant?
I denna rekrytering samarbetar Skrotfrag med Jefferson Wells, f.d Experis. För frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Palm Bogren på Johanna.Palm-Bogren@jeffersonwells.se eller 073- 089 45 35.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Vi ser framemot att höra ifrån dig!

 

JOBBA HOS OSS

 Skicka in en spontanönskan!

Känner du dig redo att ta mer ansvar och vill ha en ny utmaning? 
Skicka in en spontanansökan till oss.

 

Vi önskar att du är:

• Självgående
• Ansvarstagande
• Drivande
• Flexibel
• Positiv
• Har maskinvana
• Är intresserade av återvinning

 

Är du även kunnig på metaller ser vi det som en stor fördel!

Vi strävar efter rök och djurfria anläggningar, samt att vi innan anställning vill se oöppnat utdrag ur belastningsregistret.

Skicka CV och personligt brev till paul.johansson@skrotfrag.se

 

KOM MED EN SPONTANANSÖKAN

Berätta lite om dig själv