fbpx

Just nu söker vi

Skrotfrag AB söker en Säljare till Region Väst

Om företaget

Familjeföretaget Skrotfrag AB grundades redan 1972, med affärsidén att samla in skrotbilar och bearbeta dessa för återvinning, med hjälp av en mobil bilpress. Verksamheten har utvecklats och förfinats genom åren. I dag har Skrotfrag tre produktionsanläggningar, Agnesberg, Oskarshamn och Sjövik, samt 22 filialer, samtliga belägna i mellersta och södra Sverige. I dag är företaget en av de ledande aktörerna inom återvinning av järn och metaller, men även en aktör för övriga resurstillgångar. Skrotfrag har närmare 160 medarbetare och omsätter 1.5 Mdkr. Besök gärna vår hemsida på https://skrotfrag.se.

 

Dina arbetsuppgifter

Är du en person som vill vara med och bidra till en mer hållbar framtid? Har du dessutom relationskapande försäljning som drivkraft? Då är du kanske vår nya medarbetare? I takt med företagets utveckling söker vi nu en affärsinriktad och lösningsorienterad säljare som vill vara med och driva den fortsatta tillväxtresan. I din roll ansvarar du för hela försäljningsprocessen från första kontakt till offerthantering och avslut. Dessutom kommer du att etablera och utveckla kundrelationer samt skapa kvalitativa helhetslösningar åt våra kunder.

 

Du rapporterar till regionchef Väst samt kommer vara en del av ett centralt säljteam som koordinerar säljaktiviteter över hela bolaget. Du besöker dina kunder som finns i regionen, vilket innebär att resor förekommer i tjänsten.

 

 

Din profil

Vi söker dig som tidigare har arbetat som säljare, alternativt har erfarenhet av entreprenadföretag eller arbetat affärsinriktat i liknande befattningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom branschen och känner dig trygg i att utbilda kunder. Har du erfarenhet av olika materialslag eller erfarenheter av att jobba mot tillverkande industri samt fordonsbranschen är det meriterande.

 

Som person är du positiv, nyfiken, innovativ och har ett mycket gott affärsmannaskap. Du är drivande i din roll och bygger goda relationer både internt och externt genom att vara lyhörd och lösningsfokuserad. Du har en god kommunikativ förmåga i kombination med ett ödmjukt kravställande och prestigelöst sätt att vara.

 

Du är van att använda svenska och engelska professionellt i både tal och skrift, samt har goda kunskaper i Officepaketet då detta krävs för att klara av alla delar av jobbet. Vidare har du även körkort B vilket är ett krav.

 

Vad erbjuder vi dig?

Skrotfrag AB är ett företag i branschen med en lång historia och en spännande framtid framför sig. Vill du vara en del av det så erbjuder vi dig ett stimulerande jobb, där du i din roll blir en viktig del av företaget och vår framtida utveckling. För att trivas hos oss bör du tycka om att arbeta under utpräglad entreprenörsanda och frihet under ansvar. Sist men inte minst får du även möjlighet att vara en del av ett socialt ansvarstagande familjeföretag.

 

Låter det intressant?

Då ser vi gärna att du skickar in en ansökan redan idag!     

https://www.premier.se/jobbannonser/Skrotfrag-AB-soker-en-Saljare-till-Region-Vast-6598

 

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryterare Therese Olofsson, 0702-20 51 31. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2022-12-04. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval.

 

Med anledning av dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. 

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om oss

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Och

Ekonomiassistent med ansvar för leverantörsreskontra

Till Skrotfrag söker vi en ekonomiassistent som ska ansvara för hela flödet av leverantörsreskontran. Här får du arbeta i ett välkomnande och expansivt företag där du är en av sex medarbetare på ekonomiavdelningen. Skrotfrag är inne i en spännande utvecklingsresa inom effektivisering och digitalisering där du har chansen att vara med på denna resa.

Om tjänsten
Tjänsten hos Skrotfrag är nyinrättad där du tillsammans med avdelningen ges möjlighet att bygga upp en struktur och ett flöde för hela leverantörsreskontran. Detta genom att utveckla processer och sätta rutiner för flödet. Du kommer självständigt ansvara för leverantörsreskontran där arbetsuppgifter innebär bland annat följande:

  • Ta emot, scanna och ankomstregistrera fakturor
  • Skicka ut fakturor för attest samt effektivisera flödet
  • Kontering av fakturor
  • Betalning och bokföring av leverantörsfakturor/självfakturor
  • Kontoavstämning inför månadsbokslut
  • Kontakt med leverantörer och filialer

Vem vi söker
Till den här tjänsten söker vi dig med relevant utbildning och något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du behöver behärska svenska och engelska utan större hinder i såväl tal som skrift.

Som person ser vi att du är initiativrik, driven med en positiv och prestigelös inställning. Noggrannhet är viktigt likaså lösningsorienterat arbetssätt för ett effektivt flöde. En nyckel för att lyckas i rollen är att vara kommunikativ och samarbetsorienterad då du har kontakt med flertal personer internt och externt.

På sikt finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget om du är intresserad av att arbeta med redovisning.

Ytterligare information
Tjänsten är på heltid med utgångspunkt från huvudkontoret i Agnesberg. Vi söker dig som kan börja så snart som möjligt, men givetvis är det viktigt att vi hittar rätt person för tjänsten. Du kommer att börja din anställning som konsult via SJR och efter sex månader är ambitionen att anställningen går över till Skrotfrag.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Sofia Erikson på 070-471 59 07. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 28 november. 

Ansökan skickar du in via denna länken: https://jobb.sjr.se/jobs/2204594-ekonomiassistent-med-ansvar-for-leverantorsreskontra-till-skrotfrag

 

JOBBA HOS OSS

 Skicka in en spontanönskan!

Känner du dig redo att ta mer ansvar och vill ha en ny utmaning? Skicka in en spontanansökan till oss.

 

Vi önskar att du är:

• Självgående
• Ansvarstagande
• Drivande
• Flexibel
• Positiv
• Har maskinvana
• Är intresserade av återvinning

 

Är du även kunnig på metaller ser vi det som en stor fördel!

Vi strävar efter rök och djurfria anläggningar, samt att vi innan anställning vill se oöppnat utdrag ur belastningsregistret.

Skicka CV och personligt brev till christin.borg@skrotfrag.se

 

KOM MED EN SPONTANANSÖKAN

Berätta lite om dig själv

sv_SESV