fbpx

Just nu söker vi

Skrotfrag i Kalmar söker nu en driven och initiativtagande

ADMINISTRATÖR

Skrotfrag behöver nu stärka upp med en Administratör till anläggningen i Kalmar. Är du en skicklig Administratör som kan blanda service och återvinning?

Din nya roll
Som Administratör har du en bred roll där arbetet innebär mycket kundkontakt. Arbetsuppgifterna består av ordermottagning, support till kunder och invägning av material. Du har en nära dialog med kollegorna och ledningen på filialen då ni tillsammans arbetar för att optimera sälj- och administrationsprocessen så att kunden upplever bästa möjliga service.

Vi söker dig som har:

* Tidigare erfarenhet av administration och support/innesälj

* God erfarenhet av Officepaket samt tidigare erfarenhet av affärssystem

* Behärskar svenska väl i tal och skrift

* Behärskar engelska i tal

* Utbildning på gymnasienivå

Har du erfarenhet av transport- eller logistikplanering är det meriterande, liksom en ekonomisk förståelse.

Dina personliga egenskaper
Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och ser att du som person är serviceorienterad, strukturerad och kommunikativ. Du har en hög integritet, känner dig trygg i din roll som administratör samt är noggrann och flexibel. Vidare är du prestigelös som person, har förmåga att lösa problem och är duktig på att prioritera. Vi sätter även stort värde på att du drivs av att utveckla och förbättra administrativa rutiner. Vi söker en positiv person som bidrar till att föra vår verksamhet framåt med energi och kompetens. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Du kommer arbeta i ett team där vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Skicka in CV och personligt brev till  maryam.wahlund@skrotfrag.se senast den 13 mars 2023. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Och

Skrotfrag AB söker en Säljare till Region Väst

Tjänstebeskrivning

Är du en person som vill vara med och bidra till en mer hållbar framtid? Har du dessutom relationskapande försäljning som drivkraft? I så fall är det kanske du som blir vår nya medarbetare? I takt med företagets utveckling söker vi nu en affärsinriktad och lösningsorienterad säljare som vill vara med och driva den fortsatta tillväxtresan. I din roll ansvarar du för hela försäljningsprocessen från första kontakt till offerthantering och avslut. Dessutom kommer du att etablera och utveckla kundrelationer samt skapa kvalitativa helhetslösningar åt våra kunder.

 

Du rapporterar till regionchef Väst samt kommer vara en del av ett centralt säljteam som koordinerar säljaktiviteter över hela bolaget. Du besöker dina kunder som finns i regionen, vilket innebär att resor förekommer i tjänsten.

 

Kvalifikationer

 

Vi söker dig som tidigare har arbetat som säljare, alternativt har erfarenhet av entreprenörsföretag eller att driva egen verksamhet och arbetat affärsinriktat i liknande befattningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom branschen samt besitter en pedagogisk ådra och trivs med att utbilda kunder. Har du kunskap av olika materialslag eller erfarenheter av att jobba mot tillverkande industri samt fordonsbranschen är det meriterande.

Som person är du positiv, nyfiken, innovativ och har ett mycket gott affärsmannaskap. Vidare har du ett brinnande intresse för affärer: du driver självständigt dina affärer framåt, och är orädd och ihärdig. Du är drivande i din roll och bygger goda relationer både internt och externt genom att vara lyhörd och lösningsfokuserad. Du har en god kommunikativ förmåga i kombination med ett ödmjukt kravställande och prestigelöst sätt att vara.

Du är van att använda svenska och engelska professionellt i både tal och skrift, samt har goda kunskaper i Officepaketet då detta krävs för att klara av alla delar av jobbet. Vidare har du även körkort B vilket är ett krav.

 

Vad erbjuder vi dig?

Skrotfrag AB är ett företag i branschen med en lång historia och en spännande framtid framför sig. Vill du vara en del av det så erbjuder vi dig ett stimulerande jobb, där du i din roll blir en viktig del av företaget och vår framtida utveckling. För att trivas hos oss bör du tycka om att arbeta under utpräglad entreprenörsanda och frihet under ansvar. Sist men inte minst får du även möjlighet att vara en del av ett socialt ansvarstagande familjeföretag.

 

Låter det intressant?

Då ser vi gärna att du skickar in en ansökan redan idag!                                                                                                                                                                                        

 

Skicka in ditt CV och ett personligt brev till maryam.wahlund@skrotfrag.se

 

Med anledning av dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. 

 

Välkommen med din ansökan!

 

Och

Skrotfrag AB söker PLATSANSVARIG till Uddevalla

 

Är du intresserad av att arbeta med återvinning i en bransch i ständig utveckling? Har du erfarenhet av produktionsplanering, arbetsledning samt underhålls- och säkerhetsarbete?

Då kan du vara vår nästa Platsansvarig i Uddevalla!

Dina arbetsuppgifter

Som platsansvarig arbetar du nära filialchefen med att driva och utveckla filialens verksamhet och medarbetare. Du varvar det arbetsledande ansvaret med att vara aktiv i nya samt löpande affärer. Tillsammans med filialchefen arbetar ni nära kunder och leverantörer för att skapa efterfrågan på Skrotfrag tjänster.

Som platsansvarig har du ett administrativt samordningsansvar för mottagning av kundens material, bearbetning samt utleveranser till slutmottagare fungerar optimalt. Tjänsten innebär även att du den närmaste tiden är drivande i olika förbättringsåtgärder på arbetsplatsen. På anläggningen arbetar idag förutom filialchefen tre gårdsarbetare.

Vem söker vi:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av både produktions- och affärsinriktat arbete med arbetsledaransvar. Du har som lägst gymnasial utbildning eller motsvarande. Arbetslivserfarenhet inom branschen är meriterande. Du ska ha erfarenhet av administrativt arbete så som ordermottagning, fakturering eller liknande. Vi ser gärna att du har behörighet att framföra maskiner så som hjullastare eller truck.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom återvinningsbranschen och kunskap om material och prissättning.

Som person är du lösningsorienterad, handlingskraftig, och strävar ständigt mot att förbättra rutiner och arbetssätt. Vi ser att du är en kommunikativ lagspelare som bidrar till ett gott arbetsklimat i arbetsgruppen. Att utveckla och stödja dina medarbetare i deras arbete är en självklarhet för dig, liksom ordning och reda för att skapa en säker arbetsplats. Du är ansvarsfull, initiativtagande och drivs av att bidra till utveckling och goda resultat.

God datorvana samt körkort är ett krav.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan och frågor kring tjänsten

Skicka in din ansökan samt eventuella frågor kring tjänsten i form av CV och personligt brev så snart som möjligt till maryam.wahlund@skrotfrag.se  senast 6/4. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Familjeföretaget Skrotfrag AB grundades redan 1972, med affärsidén att samla in skrotbilar och bearbeta dessa för återvinning, med hjälp av en mobil bilpress. Verksamheten har utvecklats och förfinats genom åren. I dag har Skrotfrag tre produktionsanläggningar, Agnesberg, Oskarshamn och Sjövik, samt 25 filialer, samtliga belägna i mellersta Sverige. I dag är företaget en av de ledande aktörerna inom återvinning av järn och metaller, men även en aktör för övriga resurstillgångar. Skrotfrag har närmare 160 medarbetare och omsätter 1.8 Mdkr. Besök gärna vår hemsida på https://skrotfrag.se.

 

Välkommen in med din ansökan!

 

JOBBA HOS OSS

 Skicka in en spontanönskan!

Känner du dig redo att ta mer ansvar och vill ha en ny utmaning? Skicka in en spontanansökan till oss.

 

Vi önskar att du är:

• Självgående
• Ansvarstagande
• Drivande
• Flexibel
• Positiv
• Har maskinvana
• Är intresserade av återvinning

 

Är du även kunnig på metaller ser vi det som en stor fördel!

Vi strävar efter rök och djurfria anläggningar, samt att vi innan anställning vill se oöppnat utdrag ur belastningsregistret.

Skicka CV och personligt brev till christin.borg@skrotfrag.se

 

KOM MED EN SPONTANANSÖKAN

Berätta lite om dig själv

sv_SESV