fbpx

Just nu söker vi

Redovisningsansvarig till Skrotfrags huvudkontor i Agnesberg

Till vår ekonomiavdelning på Skrotfrag AB, söker vi nu en självgående, trygg person med stor initiativförmåga.
 Som redovisningsansvarig hos oss kommer du att vara navet på avdelningen som idag består av 4 personer med olika ansvarsområden.
I rollen som redovisningsansvarig kommer du att ha ett övergripande ansvar över års- och månadsbokslut. Detta innebär att tillse att balans- och resultaträkningar är avstämda och att posterna är korrekt värderade och periodiserade.
Du kommer att sammanställa månadsbokslut och avrapportera resultat och ställning till ledningen.

Som en del i tjänsten ingår också att ansvara för den löpande bokföringen och redovisning av momsdeklarationer.

 

I samband med årsbokslut kommer du att ansvara för framtagandet av årsredovisning och inkomstdeklaration för några av koncernens bolag. Du kommer även att bistå och vara behjälplig i revisionsprocessen.

Övriga arbetsuppgifter som idag ingår i tjänsten är momsredovisning, valutaköp, övergripande likviditetsplanering, avtals- och försäkringsfrågor.

Som person är du prestigelös och har god samarbetsförmåga samtidigt som du är självständig och ständigt söker förbättrings- och utvecklingsområden för befintliga rutiner och processer.
Allt detta för att effektivisera det dagliga arbetet på ekonomiavdelningen samt säkerhetsställa en redovisning av hög kvalitet. 

Arbetsplats: På Skrotfrags huvudkontor i Agnesberg.

Ansökan skickas till Camilla Kallin på e-post camilla.kallin@skrotfrag.se  Intervjuer sker löpande, så ansök redan idag!

Och

Mottagningskontrollant till Oskarshamn.

Skrotfrag AB är ett modernt och klimatsmart återvinningsföretag med vår miljö som en stor guide för vår verksamhet. Vi finns idag på 24 platser i Sverige varav 2 är produktionsanläggningar, en i Göteborg som även är vårt huvudkontor och en i Oskarshamn.  Vi arbetar mestadels med järn och metallåtervinning genom fragmentering, klippning och sortering. Som den moderna återvinnaren vi är så arbetar vi i framkanten på utvecklingen inom vårt gebit. Vi gör detta för att skapa en framtidssäker process för ett positivt miljöavtryck som skapar en bättre och renare framtid för nästkommande generationer.

 

Vi i Oskarshamn har nu tagit nästa steg i vår utveckling och med det kommer då nya utmaningar. Detta gör att vi behöver stärka upp med ny personal på mottagnings sidan.

Vi söker en mottagnings controller som skall arbeta till med att ta emot och tillse att inkommande material lossas på rätt plats och håller godkänd kvalitet. I arbetsuppgiften ingår även kontroll och sortering av vita metaller, rostfritt och aluminium. Avvikelserapportering är även det en del av arbetsuppgifterna.

Du skall som person vara noggrann och systematisk i ditt arbete då ordning och reda är av största vikt. Maskinkörning ingår så viss maskin vana är meriterande. All vår avvikelserapportering är digital så även viss datavana är ett plus. Du skall tala svenska flytande då mycket konversation med chaufförer ingår.

 

Känner du att detta är en tjänst för just dig så kan du skicka in din intresseanmälan till jorgen.pettersson@skrotfrag.se . Tjänsten är tillgänglig omgående och rekryteringen är öppen tills tjänsten är tillsatt.

JOBBA HOS OSS

 Skicka in en spontanönskan!

Känner du dig redo att ta mer ansvar och vill ha en ny utmaning? 
Skicka in en spontanansökan till oss.

 

Vi önskar att du är:

• Självgående
• Ansvarstagande
• Drivande
• Flexibel
• Positiv
• Har maskinvana
• Är intresserade av återvinning

 

Är du även kunnig på metaller ser vi det som en stor fördel!

Vi strävar efter rök och djurfria anläggningar, samt att vi innan anställning vill se oöppnat utdrag ur belastningsregistret.

Skicka CV och personligt brev till camilla.kallin@skrotfrag.se

 

KOM MED EN SPONTANANSÖKAN

Berätta lite om dig själv