fbpx

Just nu söker vi

Vi söker Redovisningschef till Skrotfrags huvudkontor i Agnesberg.

Är du nyfiken på återvinningsbranschen och vill jobba i ett entreprenörsföretag som ständigt växer och utvecklas?

Skrotfrag AB söker nu en självgående redovisningschef som är trygg i sitt ledarskap och gillar personalansvar.

Har du en naturlig förmåga att få med dig dina medarbetare? Drivs du av förbättringsarbete för att uppnå kvalitet och effektivitet?

Vill du arbeta i en självständig roll med stort eget ansvar och samtidigt verka för ett gott samarbetsklimat på avdelningen och i hela bolaget? Då är Skrotfrag det rätta för dig!

 

Rollen som redovisningschef

Som redovisningschef hos oss kommer du att vara navet i ekonomiarbetet i bolaget tillsammans med avdelningen som idag består av fem personer.

 

I rollen har du ett övergripande ansvar för koncern- och bolagsredovisning och säkerställer god kvalitet i den legala rapporteringen. Du ser till att Skrotfrags ledningsgrupp och filialchefer har tillgång till korrekta rapporter och analyser som hjälper dem att fatta rätt beslut. Till din hjälp har du ditt team som består av fem ansvarsfulla och kompetenta medarbetare.

 

En viktig del av din roll är att ansvara för att redovisningsavdelningens arbete förbättras och effektiviseras med fokus på processer och rutiner.

 

I samband med årsbokslut kommer du att ansvara för framtagandet av årsredovisning, koncernredovisning och inkomstdeklaration. Du kommer även att bistå och vara behjälplig i revisionsprocessen.

 

Du kommer bland annat att ansvara för:

 

  • redovisningsavdelningens genomförande av den löpande bokföringen,
  • upprättande av månads- och årsbokslut samt årsredovisningar för Skrotfrag AB och dess dotterbolag,
  • momsredovisning och skattedeklaration,
  • analys och rapportering,
  • kontakten med revisorer och myndigheter samt
  • utvecklingen av processer och rutiner kopplat till redovisning

 

Dessutom behöver du vid behov vara behjälplig i det dagliga arbetet på redovisningsavdelningen.

 

Personliga egenskaper

Vi är övertygade om att våra medarbetare och samarbetet dem emellan är nyckeln till framgång. Som person är du därför prestigelös och har god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du ska kunna identifiera och genomföra förbättringar för att effektivisera det dagliga arbetet och för att säkerställa redovisningens kvalitet.

 

I takt med att Skrotfrag expanderar ser vi gärna att du har ambitionen att på sikt ta ett större ansvar över ekonomistyrningen i företaget.

 

Ledaregenskaper

För att lyckas i ditt ledarskap behöver du vara tillgänglig, tydlig och lyhörd. Du behöver ha förmågan att leda och fördela arbetet för att skapa en hållbar arbetssituation på avdelningen. Du behöver kunna se helheten för att leda redovisningsavdelningens arbete under devisen DET SKA VARA LÄTT ATT GÖRA RÄTT och VI GÖR VARANDRA BRA.

 

Vi söker dig som:

– har akademisk utbildning inom ekonomi och/eller redovisning

– har goda redovisningskunskaper

– har flera års erfarenhet från koncern- och bolagsredovisning och att skapa årsredovisning och inkomstdeklaration

– har flera års erfarenhet av att leda personal

– är väl insatt i regelverket för K3

Det är meriterande om du har arbetat med omvänd skattskyldighet och har erfarenhet från återvinningsbranschen.

 

Arbetsplats: På Skrotfrags huvudkontor i Agnesberg.

Anställning: Tillsvidare

Ansökan skickas till Christin Borg på e-post christin.borg@skrotfrag.se Intervjuer sker löpande, så ansök redan idag!

Sista ansökningsdag – 31:e maj.

 

Om Skrotfrag:

Skrotfrag AB är en koncern med drygt 20-talet anläggningar i södra och mellersta Sverige som tar emot, förbehandlar, fragmenterar och återvinner skrot.

Omtanke om miljön är en viktig del av vår verksamhet och vi strävar efter minsta möjliga miljöpåverkan genom mesta möjliga återvinning. Vi omsätter runt 1 Mdkr och är ca 130 anställda. Merparten av vår produktion exporteras. När Skrotfrag grundades 1972 var verksamheten främst inriktad på bilskrotning, men idag har fokuset breddats. Miljötänket är en viktig del av verksamheten och vi strävar efter minsta möjliga miljöpåverkan genom mesta möjliga återvinning. Numera tar vi emot såväl elektronik och vitvaror som järnskrot och tunga fordon.

Och

Regional Säljare Väst

Vill du medverka till en fortsatta utveckling av en växande verksamhet? Är du utåtriktad och driven? Vill du vara med och bidra till en mer hållbar framtid?

Kanske är du nyfiken på återvinningsbranschen och vill jobba i ett entreprenörsföretag. Skrotfrag söker just nu en erfaren regional säljare.

 

Din roll hos oss:

Skrotfrag AB erbjuder ett omväxlande och självständigt arbete i en spännande bransch hos en av Sveriges ledande koncerner inom skrot- och metallåtervinning.

I rollen som säljare kommer du att få identifiera nya kunder och affärsmöjligheter samt förvalta befintlig kundstock genom att odla långsiktiga affärsrelationer.

Du förstår kundens verksamhet och på vilket sätt våra lösningar kan bidra till värde genom förenklad hantering av verksamhetens restprodukter.

Du får en unik möjlighet att bli riktigt spetsig i din kunskap om hantering av olika materialslag. I din roll utbildar du också kunder i bland annat material och sortering. Du besöker dina kunder som finns i regionen, vilket innebär att resor förekommer i tjänsten.

Du täcker det geografiska området som innefattar filialerna i Kållered, Uddevalla, Borås, Ulricehamn och Alingsås. Du kommer även att vara delaktig i Region Västs ledningsgrupp.

 

Vem är du:

Vi söker dig som har erfarenhet av ett entreprenadföretag och har arbetat affärsinriktat i liknande befattningar. Det viktigaste för oss är ditt driv och din vilja att bidra till vår fortsatta framgång. För att trivas hos oss bör du tycka om att jobba i ett företag med utpräglad entreprenörsanda, högt tempo när det behövs och utvecklande utmaningar. Du har tillräckligt med erfarenhet för att direkt från start ta ett stort eget ansvar.

Rollen passar dig som är innovativ, har kunden i fokus och brinner för att skapa nya relationer. Du behöver ha gymnasial utbildning, eller motsvarande och B-körkort.

Har du dessutom erfarenhet av projektledning, inköp och/eller försäljning finns goda förutsättningar att vi är en bra matchning för varandra.

 

Ansökan:

Ansökan skickas med CV och personligt brev till christin.borg@skrotfrag.se. Sista ansökningsdag är den 30:e april.

Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Om Skrotfrag:

Skrotfrag AB är en koncern med drygt 20-talet anläggningar i södra och mellersta Sverige som tar emot, förbehandlar, fragmenterar och återvinner skrot.

Omtanke om miljön är en viktig del av vår verksamhet och vi strävar efter minsta möjliga miljöpåverkan genom mesta möjliga återvinning. Vi omsätter runt 1 Mdkr och är ca 130 anställda. Merparten av vår produktion exporteras. När Skrotfrag grundades 1972 var verksamheten främst inriktad på bilskrotning, men idag har fokuset breddats. Miljötänket är en viktig del av verksamheten och vi strävar efter minsta möjliga miljöpåverkan genom mesta möjliga återvinning. Numera tar vi emot såväl elektronik och vitvaror som järnskrot och tunga fordon.

 

Läs gärna mer på www.skrotfrag.se

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Mer info:

Område: Väst

Yrkesroll: Regional säljare Väst

Typ av anställning: Heltid, Tillsvidareanställd

Hemsida: https://skrotfrag.se/

Sista ansökningsdag: 30e april 2022

JOBBA HOS OSS

 Skicka in en spontanönskan!

Känner du dig redo att ta mer ansvar och vill ha en ny utmaning? Skicka in en spontanansökan till oss.

 

Vi önskar att du är:

• Självgående
• Ansvarstagande
• Drivande
• Flexibel
• Positiv
• Har maskinvana
• Är intresserade av återvinning

 

Är du även kunnig på metaller ser vi det som en stor fördel!

Vi strävar efter rök och djurfria anläggningar, samt att vi innan anställning vill se oöppnat utdrag ur belastningsregistret.

Skicka CV och personligt brev till christin.borg@skrotfrag.se

 

KOM MED EN SPONTANANSÖKAN

Berätta lite om dig själv

sv_SESV