fbpx

Nu söker vi ny medarbetare!

okt 28, 2020

Redovisningsansvarig till Skrotfrags huvudkontor i Agnesberg

Till vår ekonomiavdelning på Skrotfrag AB, söker vi nu en självgående, trygg person med stor initiativförmåga.
Som redovisningsansvarig hos oss kommer du att vara navet på avdelningen som idag består av 4 personer med olika ansvarsområden.
I rollen som redovisningsansvarig kommer du att ha ett övergripande ansvar över års- och månadsbokslut. Detta innebär att tillse att balans- och resultaträkningar är avstämda och att posterna är korrekt värderade och periodiserade.
Du kommer att sammanställa månadsbokslut och avrapportera resultat och ställning till ledningen.

Som en del i tjänsten ingår också att ansvara för den löpande bokföringen och redovisning av momsdeklarationer.

 

I samband med årsbokslut kommer du att ansvara för framtagandet av årsredovisning och inkomstdeklaration för några av koncernens bolag. Du kommer även att bistå och vara behjälplig i revisionsprocessen.

Övriga arbetsuppgifter som idag ingår i tjänsten är momsredovisning, valutaköp, övergripande likviditetsplanering, avtals- och försäkringsfrågor.

Som person är du prestigelös och har god samarbetsförmåga samtidigt som du är självständig och ständigt söker förbättrings- och utvecklingsområden för befintliga rutiner och processer.
Allt detta för att effektivisera det dagliga arbetet på ekonomiavdelningen samt säkerhetsställa en redovisning av hög kvalitet.

Arbetsplats: På Skrotfrags huvudkontor i Agnesberg.

Ansökan skickas till Camilla Kallin på e-post camilla.kallin@skrotfrag.se  Intervjuer sker löpande, så ansök redan idag!

Tillbaka

sv_SESV