fbpx

Vitvaror

Vid skrotning av vitvaror måste extra säkerhetsåtgärder tas då de kan innehålla farligt avfall i form av PCB. Därför krävs ett särskilt tillstånd av Naturvårdsverket för att få utföra fragmentering av vitvaror. Vi på Skrotfrag har tillstånd för att få utföra detta och strävar alltid efter att hålla en minimal miljöpåverkan. Dessutom når vi maximal återvinning av restprodukterna i fragmenteringsprocessen.

Kontakta oss för mer information

Innan vitvarorna kan tuggas sönder i fragmenteringsanläggningen måste de demonteras. I Oskarshamn och Agnesberg utför vi denna process för att sedan kunna återvinna stål, aluminium och koppar på ett miljövänligt och hållbart sätt. Observera att vi enbart tar emot vitvaror som diskmaskin och spis. Välkommen att kontakta oss för att lämna in dina vitvaror.

BETALNING

Skrotfrag är medlem i Svenska Järn och enligt branschorganisationens beslut upphör vi med kontanthantering från och med 1 januari 2013. Även checkar omfattas, eftersom de jämställs med kontanter. Som leverantör till oss har du möjlighet att få betalt på följande sätt:

Utbetalning via bankgiro (gäller företag)

Insättning på kort via kortterminal (privatperson eller mindre företag)

Du kan bli ”fakturakund” (gäller företag)

garanti

Vi är garant för att vitvaruåtervinningen går enligt gällande miljölagstiftning. Allt det som urtappats eller demonterats under miljösaneringen återanvänds eller destrueras i enlighet med Naturvårdsverkets regler och anvisningar.

Tillbaka till översiktsbilden av ALLA TJÄNSTER

sv_SESV